Cròniques jornada 24/25 SET

JUVENIL MASCULÍ VERD

En el primer partit de lliga de l’equip, malgrat el resultat en contra de 0-3, els nois han demostrat tot el que ens poden arribar a oferir. El primer set ens ha costat arrancar, però, en el segon, amb algun canvi de jugador ja hem pogut gaudir del joc tal com estàvem esperant. Ho hem tingut a tocar tota l’estona (acabant 23-25 els dos últims sets) però no hem sabut acabar-ho de definir deixant-nos el gust agredolç d’haver sabut plantar cara a un equip com el Barberà però la ràbia de no haver-nos endut cap set. Amb aquest inici de temporada sens dubte l’equip ens portarà moltes alegries.

MESTRANS IGUALADA VÒLEI CLUB

Primer partit amb derrota 0-3 pel cadet de l’ivc. Un primer partit on s’han vist cosetes a millorar. Així i tot, veiem una ràpida cohesió entre els jugadors, les seves posicions i el nou sistema de joc. 19-25 en el primer set feia preveure opcions a guanyar algun set. Malauradament, el segon seria per oblidar amb un 8-25 en contra. Deixant de banda aquest segon, al tercer hem vist jugades, intensitat i més cohesió d’equip, però el rival, un Barberà més experimentat i endreçat al camp, s’ha acabat emportant el darrer set per un 20-25. Seguirem treballant, sabem que ho podem fer millor. Esperem que el temps, les ganes i l’esforç ens portin properes victòries.

JÚNIOR MASCULÍ BLAU

El Júnior masculí blau va iniciar la temporada el passat diumenge 25. Es va enfrontar al FC Barcelona a les pistes d’Igualada. El partit es presentava difícil, però això no va fer que el nou equip igualadí abaixes el cap en cap moment. Tot i la constant lluita dels jugadors, al final van acabar amb una derrota 0-3. Deixant de banda el resultat, l’actitud i nivell de l’equip local va ser admirable, esperem una molt bona temporada. El pròxim partit serà el diumenge dia 2 a les pistes de Martorell a les 11 h

CADET FEMENÍ BLAU

Partit amistós per escalfar motors del nostre Cadet Femení Blau que s’enfrontava a casa del C.V Martorell. Les Igualadines s’enfrontaven amb moltes ganes a un pavelló que els hi va portar sort la temporada passada i aquesta ha continuat amb la mateixa línia. Les Igualadines s’imposaven en un partit on es va arribar al tie amb marcadors molt igualats. Sensacions molt positives pel que es trobaran a la lliga, amb noves companyes però amb les mateixes il·lusions, totes elles renovades amb esperit de lluita a cada punt.

La resta d’equips, amb partits preparatoris esperen a la rere guàrdia entrenant dur pel que esdevindrà segurament una temporada amb moltes alegries dins d’un club ple de jugadors i jugadores amb ganes de donar-ho tot i amb molta base. Aquest any el club té, ni més ni menys, una xifra rècord de més de 240 fitxes federades. Xifres abans impensables per a la nostra ciutat i un orgull que fa que dur l’escut de l’Igualada Vòlei Club sigui un honor dins d’un esport a l’alça a Catalunya amb més de 1000 equips Federats (17 dels quals són de la nostra ciutat). És per això que també des del club (Junta, Direcció tècnica i Coordinació Esportiva) volem agrair tot l’esforç immens que fan entrenadors i entrenadores, les famílies que ens recolzen, i tots i cadascun dels jugadors que són peça clau fonamental i que sense cap de vosaltres no existiríem. Gràcies per endavant perquè la vostra il·lusió i ganes de treballar amb el club és el nostre motor per continuar fent les coses amb i per a vosaltres.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *