CRÒNIQUES JORNADA 1/2 OCT

SÈNIOR FEMENÍ A

El Sènior Femení A perd el seu primer partit per 1-3 contra el CV Vilassar en el seu debut a 2a Divisió.
Les igualadines, que s’estrenaven en aquesta categoria, no han estat capaces d’esprémer el seu potencial i el partit ha estat plagat d’errors no forçats que les vilassarenques no han perdonat.
Les jugadores igualadines, tot i que els hi queda molt per recórrer, prometen ser un equip que a mesura que es vagi adaptant a la nova competició pot arribar lluny.

JORBA SOLA SÈNIOR MASCULÍ A

Un Igualada que comença amb molta força al principi de partit plantant cara al CN Terrassa, equip fet per pujar aquesta temporada. En el primer ser els Igualadins comencen forts dominant el marcador. Els egarencs, potser sorpresos davant el sotrac inicial, acaben reconduint el set i emportant-se’l.
En el segon set, un inici fort dels locals els va porta per davant del marcador fins al terç final del set on tornen a deixar escapar l’oportunitat de tancar el set. En el tercer set, els Igualadins ja tornaven a la càrrega amb algun canvi per desequilibrar la balança, però tot i el bon inici una altra vegada, els visitants s’acaben emportant el set i el partit. Al final del partit el tècnic local comenta «hem demostrat que hem fet un gran canvi i hem plantat cara a un equip que en pretemporada ens va passar per sobre. No ens agrada perdre, però és just reconèixer que CNT és un bon equip i no ens han deixat emportar cap set. Tot i que no estem contents, sabem que tenim molt de recorregut per davant i a l’Igualada se li han vist coses molt bones durant aquest partit».

SÈNIOR FEMENÍ B

El SFB disputa el primer partit de la temporada contra Vòlei Santpedor. Tot i haver jugat amb intensitat i concentració ha estat un resultat desfavorable amb un 0-3, però les noies estan molt contentes i motivades per poder assolir uns millors resultats durant la temporada.

SÈNIOR MASCULÍ B

Aquest cap de setmana, el Sènior Masculí Igualada Vòlei Club s’ha desplaçat a la pista de l’AE Sandor de Cornellà per disputar el primer partit de la temporada. El partit ha estat molt ajustat, sobretot al primer i tercer set demostrant així com pot ser la temporada. Finalment, els igualadins no s’han pogut imposar i han perdut 3-0. Esperem que el pròxim partit diumenge a casa a les 9.30 hores sigui la primera victòria.

SÈNIOR FEMENÍ C

Partit perdut del SFC 0-3 contra UE Hortons, un partit complicat a causa dels errors comesos i a la situació de l’equip. L’equip femení ha debutat per primera vegada aquest diumenge en un partit federat. Encara que el resultat no ha estat l’esperat, les noies han treballat i han sortit contentes i esperen assolir una bona temporada i donar guerra en la competició.

INFANTIL FEMENÍ VERD

Aquest dissabte passat, l’Infantil Verd de l’IVC es van enfrontar al Cecell Blanc de Lleida i van demostrar que estan preparades per estar a lliga federada imposant-se al rival a casa per un clar 3-0.

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El passat diumenge, el Júnior Blau de l’IVC va jugar contra el Martorell a la seva pista on els igualadins no van saber treure tot el seu potencial i van perdre 3-0. Esperem que en el pròxim partit dimecres a les 21 hores a casa puguin demostrar el seu bon joc.

JUVENIL MASCULÍ BLAU

Dissabte els juvenils van perdre 3-0 davant un Manresa superior ofensivament. Tot i això, van plantar cara al rival i vam veure que la feina de la setmana per aprendre a estar més ordenats va donant els seus fruits. A la següent volta que jugarem a casa segur que tindrem millors resultats.

MESTRANS CADET MASCULÍ

Segon partit del cadet, aquest cop a casa del Manresa. 3-1 en contra dels igualadins que van estar a punt de forçar per anar al tie. Massa errades en el servei van fer que li regalessin al Manresa uns punts que, si no hagués estat així, haurien donat la victòria als de casa nostra. Continuarem prenent nota i lluitant a cada partit. El pròxim encontre serà aquest dissabte al pavelló de les comes a les 12.

CADET FEMENÍ VERD

Bon inici de temporada per les noies del cadet verd que van guanyar a casa 3 a 1 al Santpedor.
Bon joc desplegat sobretot ofensivament. Forts serveis i forts atacs van desmoralitzar la defensa de les visitants i les locals anaven sumant punts jugant amb molta seguretat. Els parcials van ser 25-12, 25-11, 23-25 i 25-14. La setmana vinent s’enfrontaran al CV Andorra.

JUNIOR MASCULÍ VERD

Primer partit de temporada i primera victòria del Junior Masculí Verd! Partit molt divertit, amb un joc molt net, amb molt bona vibra i companyonia contra Vòlei Manresa. Tot i haver sigut una victòria 3-0, van donar molta guerra, però el nostre junior va jugar genial i va aplicar molt bé el que s ha treballat als entrenaments, amb una reducció d’errors no forçats, amb molta cura de la recepció i la defensa i molt bon joc per central, encara que podem fer-ho fins i tot millor. Moltes ganes i molta il·lusió per part dels jugadors del junior, que milloren a velocitat de creuer gràcies al fet que la gran majoria estan doblant entrenaments amb altres equips sèniors i els ajuda a motivar-se fins i tot més!

CADET FEMENÍ BLAU

Partit perdut 3-0 contra un rival que podríem haver oferit millor joc si haguéssim estat més concentrats durant el partit. Vàrem competir força bé el primer set, però no vàrem mantenir el nivell de concentració que requerien les diferents fases que va tindre el partit. Toca millorar i continuar treballant!!

INFANTIL MASCULÍ BLAU

Derrota per part de l’Infantil Masculí davant d’un primer partit per a molts jugadors de l’equip. La falta d’experiència va fer complicat dur a terme la feina dins la pista.

JUVENIL FEMENÍ VERD

Primer partit de lliga pel nostre juvenil femení de l’Igualada Vòlei Club saldat amb una victòria per la mínima de les jugadores de casa. Tot va començar amb bones sensacions davant un Sant Pedor que no presentava més complicacions que una bona alçada a la defensa central. Les igualadines no van acabar d’entrar al partit per liquidar els sets i es va arribar a un intens, però jugat amb passa ferma, que va donar la victòria a les de casa (símptoma inequívoc del què havia d’haver estat tot el partit). Bona feina de les jugadores que, de mica en mica, aniran trobant el seu lloc a la pista.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *