CRÒNIQUES JORNADA 8/9 OCT

SÈNIOR FEMENÍ A

El SFA perd en el seu desplaçament a Sant Esteve Sesrovires.

Les igualadines, en el seu segon partit de lliga, han plantat cara a un Sant Esteve que baixa de primera. S’ha pogut observar una progressió en l’equip anoienc respecte la setmana passada i han millorat molt en la seva recepció, però els hi ha faltat contundència en atac.

SÈNIOR MASCULÍ B

El passat diumenge l’Igualada Vòlei Club Sènior Masculí es va enfrontar als Vikings Vòlei Prat a les pistes d’Igualada. Des d’un inici, el partit es plantejava difícil. L’equip rival tenia molt bona estructura i costava, en tot moment, puntuar. L’equip local va començar bastant connectat aconseguint un primer marcador ajustat fins que, a partir del segon set, els rivals van tornar encara més forts dificultant el joc de l’Igualada acabant amb un marcador final de 0-3. La setmana vinent juguen a Sant Adrià i esperem que l’equip pugui demostrar el seu potencial.

JUNIOR MASCULÍ VERD

Partit d’infart viscut a les Comes del Junior Masculí Verd contra Vòlei els Monjos.
Va començar sent un partit amb clares previsions negatives per l’equip igualadí, que anava perdent 0-2 per culpa de molts errors no forçats. Després d’uns moments crítics i fruit d’una bona gestió a la banqueta per part de l’entrenador local i un canvi d’actitud en pista i a la grada, l’equip va ser capaç de remuntar el partit fins a emportar-se 3-2 al marcador final. Només podem felicitar l’equip local que no ha donat el partit per perdut i han lluitat fins al final amb una merescuda victòria. També felicitar els Monjos per ser un rival d’alçada tot i les adversitats viscudes per arribar al partit a casa nostra.

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El Júnior Masculí Blau es va enfrontar el passat dimecres al Júnior Masculí Verd. Era un partit amb moltes emocions perquè s’enfrontaven als mateixos companys de club, generant un esperit d’alegria i competitivitat que va acabar amb un molt bon partit per part dels dos equips. Tot i que va acabar imposant-se el Júnior Verd, la feina feta pels dos equips va ser molt bona i cal treure la sensació que serà un gran any pels juniors del club.

JUVENIL FEMENÍ VERD

Partit igualat i competit el de la darrera jornada de les noies del Juvenil Verd de l’IVC. Va començar guanyant un primer set, molt lluitat, contra un equip andorrà que no va donar res per perdut. L’equip rival va pujar la intensitat i va guanyar el 2n i 3r set per la mínima al marcador. Al final, el quart i definitiu set no va poder ser el revulsiu contra un equip andorrà que li va prendre la mesura a les noies de l’IVC. Es va acabar perdent per un definitiu 25-17 sent el més clar per les andorranes que venien motivades de capgirar un partit que, de bon començament, tenien perdut. Una derrota agredolça perquè les jugadores del juvenil van demostrar un bon joc, amb esperit d’equip que en altres partits no es notava per la seva absència. Tot i la derrota, tornen a casa sabedores que tot està per fer i no hi ha res impossible amb uns renovats aires d’esperit de lluita al vestuari.

CADET FEMENÍ BLAU

Partit guanyat a casa per 3-0. Una jornada que ens serveix per interioritzar un nou sistema de joc i rols diferents davant d’un rival on es notava que era la seva primera presa de contacte amb el vòlei i amb el qual l’equip local va ser respectuós al màxim en tot moment, fruit del bon tarannà i la filosofia d’equip que té el club en valors.

INFANTIL FEMENÍ VERD

Les Infantils Verd de l’IVC es van desplaçar aquest dissabte a la pista de l’Alpicat on, en un primer moment, no van saber posar el marcador a favor seu. Els següents tres sets se’ls van endur sense problemes, quedant així 1-3 a favor de les igualadines que van mostrar un joc contundent i eficaç que les de casa no van saber defensar. El pròxim diumenge 16 a les 12.00 hores jugaran a les Comes contra el Manresa.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *