CRÒNIQUES JORNADA 15/16 OCT

SÈNIOR FEMENÍ A

Derrota del primer equip femení per 1-3 després d’un partit d’infart on els errors arbitrals van acabar perjudicant les igualadines. El partit que es disputava aquest cap de setmana a les Comes contra el DSV Sant Cugat ja es preveia molt igualat des de l’inici, i així va quedar demostrat en el primer set en el qual les gladiadores igualadines el van guanyar amb un resultat 27-25. L’augment d’errors en defensa i atac durant el segon set van fer que les santcugatenques no tinguessin dificultats per empatar el partit i on semblava que a les igualadines els hi seria difícil reaccionar, però va ser en aquell moment, on l’esperit guerrer de les anoienques va aflorar en el seu màxim nivell fent que tot just, l’espectacle en el coliseu de Les Comes estigués a punt de començar. Quan el tercer set semblava sentenciat, les locals perdien de 15 a 22, va començar la remuntada que les va portar al 21 a 23 un error arbitral en aquell moment va impedir la remuntada èpica que estaven aconseguint les locals. El 4t i definitiu set, va ser una demostració d’eficàcia en defensa dels dos equips que van mantenir el marcador igualat fins al final… Lamentablement, un altra vegada al final de set en un 25-24 a favor de les igualadines, va aparèixer l’error arbitral, una xarxa i atac fora de les visitants que va xiular en contra les locals va fer empatar el partit en lloc de portar-lo al tie que finalment la va finalitzar amb un marcador de 28 – 30. Tot i aquesta derrota el primer equip femení de l’Igualada vòlei club segueix una trajectòria ascendent que ben segur, si continuen jugant a aquest nivell, ben aviat arribaran les victòries i l’equip ressorgirà com l’au Fènix. La setmana vinent, us esperem a tots a les Comes, a les 18:00 per animar-les contra el CN Terrassa, equip en què la temporada passada ja s’hi van enfrontar 4 vegades i segur que tots dos equips ens faran gaudir del vòlei en el nostre Coliseu.

JORBA SOLA SÈNIOR MASCULÍ A

Després d’una jornada de descans, els igualadins han tornat a la competició jugant a les Comes contra el Manresa. Els igualadins han començat dominant tot i no poder frenar els centrals manresans.
Amb el primer set a la casella local, el segon set ha estat molt dur i molt lluitat pels dos equips. Així i tot, els puntes igualadins han mantingut el seu equip per davant en el marcador. En el 3r set els bagencs han sortit disposats a no deixar escapar la possibilitat d’allargar el partit, i així ho han fet. Els igualadins no han pogut mantenir el nivell de joc i han pagat perdent la tercera mànega del partit.
En el canvi de set, els igualadins han restablert els seus ànims i han tornat a la pista disposats a endur-se el matx. Els igualadins acaben guanyant el partit 3-1, sumant 3 punts importants en aquesta arrencada de la competició.

SÈNIOR MASCULÍ B

El Sènior Masculí Igualada Vòlei Club es va desplaçar el passat dissabte a Barcelona a la pista del CV Sant Adrià. Els igualadins van començar amb un bon joc, sobretot al segon set, però van tenir alts i baixos i això va fer tombar el marcador a favor dels de casa, 3-0.

SÈNIOR FEMENÍ C

Aquest diumenge les noies del sènior femení C, han disputat un tens partit contra l’equip Vilanova Blau. Les Igualadines han donat guerra encara que han acabat perdent en un 0-3. Un partit molt lluitat, on les noies han demostrat que aquest partit podia haver acabat sortit victoriós qualsevol dels dos equips.

INFANTIL MASCULÍ

Partit perdut dels Igualadins 3-0, ha estat lluitat des del primer moment amb molta força i constància. Gran part dels punts perduts varen ser per faltes de rotació i una fluixa defensa. L’equip infantil ha de continuar treballant per poder complir els seus objectius.

INFANTIL FEMENÍ VERD

L’Infantil Verd de l’IVC han jugat a casa aquest diumenge contra el Manresa VC en un partit disputat, ja que les igualadines anaven primeres a la classificació i les de fora, segones. Les de casa han lluitat fins al final, guanyant el primer set, però no han sabut mantenir el bon joc, perdent així el partit 1-3.

CADET FEMENÍ VERD

Les noies del cadet verd van jugar dissabte el 3er partit de lliga contra el Vòlei Manresa, partit fàcil per les locals que es van imposar per 3 sets a 0 (25-9, 25-15 i 25-10). Partit molt lent, però ben resolt per l’Igualada que sobretot amb els seus serveis potents van desmoralitzar la defensa visitant. Amb aquesta victòria les igualadines van primeres a la classificació sumant 9 punts dels 9 possibles.
La propera jornada tenen descans i tocarà preparar partit a cada del U Manresa.

MESTRANS CADET MASCULÍ

El cadet va estar més a prop que en cap altre partit de guanyar algun punt en el partit d’aquesta setmana davant el Terrassa. Un inici de set d’infart, que va acabar en contra per 23-25, i un tercer set guanyat per 25-22, ens feia creure que podíem arribar al tai. Malauradament, no va poder ser, ja que en el quart, els nois de Terrassa van guanyar 17-25. Encara ens falta treballar molts aspectes del joc, però tot ens fa pensar que l’evolució és ràpida i bona. El dissabte vinent ens desplaçarem a Lleida per jugar contra Balàfia a les 18h.

CADET FEMENÍ BLAU

Partit perdut contra el Gironella 3-1. Vàrem guanyar el primer set amb un joc organitzat i una concentració a pista molt bona. Però a la resta de sets no vàrem saber mantenir aquest nivell contra un rival molt sòlid en defensa i que va saber aprofitar els nostres errors. Toca continuar treballant i jugar igual de bé durant tot el partit! 1,2,3 Igualada!

JUVENIL FEMENÍ VERD

Jornada guanyada la de les igualadines davant un Manresa poc exigent en relació amb l’últim partit disputat contra les Andorranes. Van començar les locals guanyant un primer set per la mínima, però amb la sensació que es podia pujar en intensitat. El 2n set va caure per les rivals del Manresa amb un còctel d’errors en rotació i mal posicionament en pista, remeiats per dos sets guanyats per part de les juvenils de l’Igualada vòlei Club complint la condició de sobres de tenir menys errors que l’equip rival i culminant un merescut 3-1 al marcador.

JUVENIL MASCULI

El juvenil masculí perd davant de Terrassa per 1-3. Els jugadors van començar molt concentrats el partit guanyant amb seguretat el primer set. En el segon es van confiar i van començar a fallar, regalant punts al rival. Els dos últims sets malgrat intentar-ho fins al final i solucionar problemes sobre el que porten treballant aquestes setmanes, els nois no van saber acabar els punts i van acabar perdent un partit que al principi semblava assequible. Desitgem també una ràpida recuperació al Dídac que es va lesionar, t’esperem a pista amb ganes!

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El passat dissabte el Júnior Masculí Blau d’Igualada es va enfrontar al CV Manresa. Des d’un inici els jugadors igualadins van jugar amb un gran nivell, posant les coses molt difícils al rival imposant-se al primer set amb una gran avantatja. Al segon l’equip local va sobrepassar per molt poc el marcador, però finalment els igualadins van tornar a connectar al tercer set i es van acabar imposant amb una victòria 1-3. Sens dubte el millor partit que han jugat demostrant tot el que estan aprenent com a equip. El pròxim partit és a les pistes d’Igualada, dissabte a les 18 h.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *