CRÒNIQUES JORNADA 22/23 OCT

SÈNIOR FEMENÍ A

El primer equip femení de l’IVC cau de nou aquesta vegada contra el CN Terrassa. Les igualadines van caure una vegada més contra les Egarenques, en un partit molt ajustat fins als punts finals de cada set, on les igualadines, tot i la seva actitud defensiva van patir d’imprecisió en el repartiment del joc i la definició dels atacs. El resultat final de 21-25 24-26 19-25 les situa a la cua de la classificació. Ara toca continuar treballant per canviar la ratxa de resultats d’aquí a dues setmanes contra l’Alpicat, després del descans de tot Sants.

SÈNIOR MASCULÍ B

El sènior masculí IVC, es va enfrontar el passat dissabte al Sant Just. Des d’un inici els dos equips van jugar a un nivell molt alt, amb punts d’infart que tenien a tota l’afició gaudint del voleibol. Tot i els esforços dels igualadins i l’avantatge de marcador en molts moments, l’equip rival es va imposar amb un 3-1. Sens dubte el millor partit que han jugat, molt més ordenats i amb decisió.

SÈNIOR FEMENÍ B

El passat dissabte 22/10 el sènior femení es va trobar amb el Vòlei Manresa on van obtenir un resultat 0-3, tot i la bona actitud i les ganes de guanyar encara falta millorar aspectes tècnics que de segur assoliran ràpidament.

SÈNIOR FEMENÍ C

Aquest cap de setmana el Sènior femení C, s’ha enfrontat contra el Gelida, les igualadines van perdre 3-0 partit que va anar complicant-se amb el pas dels sets. Malauradament, les noies no van aconseguir demostrar el seu nivell i una falta d’ànims van ocasionar un partit molt desigual. Encara així, en alguna ocasió van demostrar el seu nivell, igualant a les contrincants en algunes ocasions.

AMATEUR XP

Partit de l’amateur XP que va acabar amb derrota dels igualadins, no obstant això, lluitat i batallat amb molta energia, força i ànims. Un partit que va acabar amb un 1 a 3 sets en contra, però tot i així, cada set va ser més igualat que l’anterior, amb un últim set que, a més del cansament acumulat, va ser sentenciat per l’acumulació de petits però importants errors. Tot i així l’equipo està amb mes motivació i ànims que mai per continuar treballant i millorant, amb l’objectiu de lluitar i donar el màxim de guerra.

JUVENIL MASCULÍ

El juvenil masculí perd 0-3 contra Balàfia. Amb les baixes de diversos jugadors l’equip va haver de fer front a un encontre difícil on no tota l’estona van sortir les coses tan bé com esperaven. Així i tot al tercer set es va notar una millora i van estar a punt de guanyar-lo. La setmana vinent s’enfrontaran a la Torre en un partit que promet ser molt interessant.

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El passat dissabte el Júnior Masculí Blau es va enfrontar al CV Monjos. Va ser un partit molt ajustat en marcador i en nivell, sobretot al segon set on els dos equips van donar el millor d’ells. Finalment, va acabar amb una derrota pels d’Igualada amb un marcador 0-3. Tot i això, el nivell dels igualadins va ser molt bo en tot moment.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *