CRÒNIQUES JORNADA 5/6 NOV

SÈNIOR FEMENÍ A

Aquest cap de setmana les igualadines s’han desplaçat a Alpicat per disputar el 5è partit d’aquesta temporada.

Un partit marcat per un gran ordre a pista amb una defensa espectacular de les Anoienques i una millora considerable en la definició dels atacs i amb molt pocs errors, han aconseguit endur-se el partit per 1-3.

Esperem que aquest sigui el primer de molts altres i sigui el primer esgraó a la remuntada a la classificació.

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El passat dissabte, el junior masculí blau es va enfrontar a la Torre de Claramunt en l’últim partit de la primera volta. Tot i començar amb avantatge i jugar molt bé durant gran part del partit, els errors, sobretot en recepció, van acabar amb una derrota 0-3 pels igualadins. Esperem que a la segona volta redueixin els petits errors i puguin treure tot el seu potencial.

Sènior Masculí B

INFANTIL MASCULÍ

Partit perdut 1-3 pels infantils Igualadins, ha sigut un partit amb molt bona estructura de joc, però amb moltes faltes de rotació que dificultaven l’execució d’un bon partit. És evident que aquest equip millora per moments i ens esperen partits molt millors.

CADET FEMENÍ BLAU

Bona Victòria de l’igualada a Vic. Un rival que ens remuntà el primer set per fer massa errors en els últims punts. Així i tot les nostres van ser capaces de remuntar el partit quedant amb un resultat final 1-3. Molt bona actitud de tot l’equip!

Sènior Femení C

CADET FEMENÍ VERD

Primera derrota de l’equip cadet femení verd a la pista del Vòlei Manresa
Moltes errades en recepció i poc encert en atac de les igualadines van fer que el Manresa s’endugué els 3 sets tot i anar per davant al marcador les igualadines en moltes ocasions.
Si volen aspirar a classificar-se per la fase d’ascens hauran de treballar de valent per evitar tants errors.
El diumenge a les 12,45h reben a les Comes al CV St. Fruitós.

JUVENIL FEMENÍ VERD

5a jornada de lliga que enfrontava a l’U Manresa contra les Juvenils de l’IVC en partit d’anada. Partit amb mal començament per part de les jugadores de l’IVC que semblaven adormides i no van començar a despertar fins al final del 1r set. Amb la mateixa dinàmica durant tot el partit, les igualadines van veure com punt a punt la defensa feia aigües i les pilotes s’estavellaven totes al camp igualadí, amb un merescut 3-0 final per part de les noies de l’U Manresa fruit d’un joc ordenat i un atac amb consistència.

Cadet Femení blau
Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *