CRÒNIQUES JORNADA 12/13 NOV

SÈNIOR FEMENÍ A

El Sènior Femení A guanya a casa contra el Castellar. Les igualadines sumen 3 punts més aquesta setmana que les col·loca en 5a posició i les torna a posar en la lluita per assolir una plaça a les fases d’ascens. L’equip millora setmana rere setmana demostrant molta solidesa en defensa i una millora destacable en els atacs. La setmana vinent es desplacen a Molins on esperen seguir sumant per entrar a la segona volta d’aquesta fase ja dins les places que donen accés a les fases d’ascens a 1a.

SÈNIOR MASCULÍ B

El Sènior Masculí B es va enfrontar el passat dissabte al Castellar a les pistes rivals. L’inici va ser difícil pels igualadins que no van aconseguir connectar amb la seva energia i joc, tenint davant uns rivals amb una defensa molt ben organitzada que aconseguia parar tots els atacs que l’equip igualadí realitzava. Això sumat a alguns errors per falta de precisió, va fer que acabes amb una derrota 3-0.

Sènior Masculí B

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El passat dissabte, el junior masculí blau va començar la segona volta de la lliga enfrontant-se al FC Barcelona, actual líder de la taula. Des d’un inici el partit es preveia complicat, però, tot i això, els igualadins van lluitar cada punt per aconseguir posar la màxima pressió. Finalment, va acabar amb una derrota 3-0 per l’equip d’Igualada que no va aconseguir imposar-se al líder de la classificació tot i mantenir tota l’estona l’actitud de lluita i fer un bon partit.

JUVENIL FEMENÍ VERD

Sisena jornada per les noies juvenils de l’Igualada Vòlei Club amb una soferta victòria per 3-2. Després d’una mala jornada com va ser la passada a Manresa, les igualadines no volien quedar-se amb aquesta imatge de l’equip, sabedores del bon treball fet durant tota la setmana. Amb ganes d’emportar-se el partit, no va ser fins al 2n set que les Igualadines van reaccionar, ja que les noies de l’ASFE Sant Fruitós Blanc van ficar tot de la seva part i anant per davant al marcador dels sets. De mica en mica les jugadores de l’IVC van anar trobant el seu joc fins que, finalment arribant al tie i amb tot en contra, van tibar d’orgull, coratge i esperit d’equip per arribar fins a un merescut 17-15.

Juvenil Femení Verd

CADET FEMENÍ VERD

Partit còmode per les noies del cadet femení verd diumenge passat a casa.
En poc més d’una hora van guanyar el St. Fruitós per 3 sets a 0 (25-7, 25-17 i 25-13). Victòria molt important per continuar lluitant per les primeres places de la competició, actualment estan terceres.
Ben jugat, concentrades i amb poques errades ni en defensa ni en atac.
El pròxim partit serà a casa de l’Alpicat de Lleida partit clau per definir el capdavant de la classificació, molta sort!!

CADET FEMENÍ BLAU

Jornada tranquil·la per les noies del Cadet Femení Blau que s’enfrontaven contra l’AVA Ametlla Negre al pavelló de les Comes. El partit va acabar amb una tercera victòria consecutiva i amb un marcador de 3-0 molt favorable per encarar la 2a volta de la lliga. Les Igualadines van saber fer un joc pràctic on les ocasions per les noies de casa van ser traduïdes en encerts. Amb un bon treball de l’equip rival, que més d’un cop i més de tres va ensenyar les urpes, les cadets de l’IVC no van donar cap punt per perdut I malgrat errors, que de mica en mica van polint, anem veient cada cop un equip més sòlid al camp.

Sènior Femení C

INFANTIL FEMENÍ VERD

Aquest diumenge dia 13, l’Infantil Verd de l’IVC han jugat a casa contra el Sant Fruitós. Ha estat un partit on s’ha demostrat un joc tranquil i ordenat i on, per primer cop, les igualadines han aplicat un sistema de joc nou. L’equip visitant no ha tingut res a fer i ha caigut contra l’Igualada per un contundent 3-0.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *