CRÒNIQUES JORNADA 19/20 NOV

SÈNIOR MASCULÍ B

El passat diumenge el sènior masculí B es va enfrontar a l’AEE Jaume Balmes a les pistes igualadines. Des d’un inici el partit va ser espectacular acabant amb un marcador al primer set 26-28 desfavorable pels igualadins que es van posar les piles en el 2n set guanyant amb un gran avantatge. Al tercer set i quart set, tot i continuar lluitant amb totes les forces, un augment en alguns errors va finalitzar amb una derrota 1-3. Tot i això, cal destacar que els jugadors d’Igualada ho van donar tot i va ser un partit molt bonic de veure. El pròxim partit és diumenge dia 27 a les 13:30 a les pistes de les comes

SÈNIOR FEMENÍ C

El sènior femení C es va enfrontar el passat diumenge a CV Cometa a les pistes de les comes. Les igualadines van mostrar molt bona actitud i ganes de lluitar i millorar evolucionant dins el partit assolint cada cop posar les coses més difícils al rival. Encara que acabessin amb una derrota 0-3 les noies d’Igualada van mostrar una gran actitud i un joc, cada cop més organitzat.

Sènior Femení C

INFANTIL FEMENÍ VERD

Aquest dissabte, l’Infantil Verd de l’IVC s’han desplaçat a la pista del Cecell Blanc, per disputar l’últim partit de la primera volta. Les igualadines han demostrat un bon joc, ordenat i tranquil, però que no ha estat suficient per emportar-se el partit, perdent així 3-1 contra les lleidatanes. Tot i això, les d’Igualada han sortit amb bones sensacions.

Infantil femení verd

INFANTIL MASCULÍ

Derrota de l’Igualada davant d’un equip fort com el Balàfia, així i tot, l’evolució i treball en equip és notablement visible comparat amb l’anterior partit esdevingut amb els lleidatans. La falta de jugadors en aquest partit ha afectat en les posicions determinades dels Infantils, però ho han resolt d’una manera brillant.

Sènior Femení A

CADET FEMENÍ BLAU

Avinyó 0-3 Cadet Blau. Victòria de les noies en un partit que van estar concentrades i amb bon joc des de l’inici del partit. El 3r set es va notar la relaxació de les nostres, però van saber reaccionar a temps per emportar-se els tres punts i acabar la primera volta segones de grup.

Cadet femení blau

CADET FEMENÍ VERD

Partit complicat per les noies del cadet verd a Alpicat, les primeres de la classificació.
El partit va tenir dues parts, el primer set i els dos següents.
Al primer set les igualadines van sortir a pista cometent moltes errades individuals en recepció sobretot, fet que va aprofitar l’Alpicat per imposar-se 25-13.
Els dos següents sets van ser més disputats i les igualadines mostrant un joc més ofensiu i treballat van posar sota les cordes les locals fins al final, de totes maneres la força i el bon joc local van decantar els marcadors en 25-23 i 25-19. Aquesta derrota col·loca les igualadines en 3a posició un cop finalitzada la 1a volta. Diumenge 27 s’enfrontaran al CV Santpedor.

MESTRANS CADET MASCULÍ

Derrota 0-3 del cadet masculí a casa contra el Manresa.
Partit mal jugat per part dels nois, que en cap moment van ser capaços de centrar-se i fer el seu joc. Errades en la recepció, pocs atacs efectius i falta de motivació. Seguim cuers de grup, intentant aprendre, fer cohesió d’equip i mostrar d’allò que realment som capaços de fer.

Jorba Solà Sènior Masculí A

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El junior masculí blau va jugar el passat diumenge a les pistes igualadines contra el CV Martorell en el seu segon partit de la segona volta. Com ja sabíem del primer enfrontament, el partit va estar a molt igualat en tot moment, però finalment, els errors en atac van acabar passant factura acabant amb un marcador 1-3. Cal destacar que estan millorant molt el seu joc a pista i van poder plantar cara a un rival amb un nivell superior aconseguint guanyar el segon set.

JUVENIL MASCULÍ

El passat diumenge el juvenil masculí va perdre 1-3 contra Manresa. En comparació amb el partit de la primera volta contra ells, els jugadors de l’Igualada van jugar a un nivell molt igualat durant els dos primers sets acabant amb la victòria en el tercer gràcies a una millora de l’actitud. El quart també va ser un espectacle de vòlei, però va acabar caient per la banda dels visitants. Felicitar els nois de l’Igualada per haver fet front a un dels millors equips del grup de lliga i animar-los a continuar anant per aquest camí.

JUVENIL FEMENÍ VERD

Dura jornada per les igualadines que visitaven al primer de grup. Venint d’un partit trepidant la jornada passada, les juvenils de l’IVC no van saber aprofitar el punt de moral que és jugar contra un primer de llista fent del viatge a terres lleidatanes un 3-0. Les noies de l’Alpicat van demostrar en diverses ocasions perquè són líders de grup, fet que fa plantejar a l’equip més treball dur de cara al partit de tornada.

Juvenil femení verd

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *