CRÒNIQUES JORNADA 26/27 NOV

SÈNIOR FEMENÍ C

Aquest passat diumenge, les jugadores del Sènior Femení C s’han enfrontat al CE Hortons en camp igualadí. El joc ha estat força igualat i el primer set ha estat ajustat. Al segon i tercer set, les de casa han perdut el ritme i no han sabut capgirar el marcador, perdent així el partit 0-3.

SÈNIOR MASCULÍ B

El sènior masculí B es va enfrontar el passat diumenge al Sandor. Era el primer partit de la segona volta i contra un dels líders de la taula que presentava un joc molt ràpid i fort. Els Igualadins van sortir amb totes les forces lluitant moltíssim cada punt sobretot al segon i tercer set on van estrènyer el marcador tot i acabar amb una derrota 0-3.

JUVENIL FEMENÍ VERD

Molt Bon partit el disputat per les noies del juvenil verd a Santpedor que amb un 0 a 3 final aconsegueixen 3 punts molt importants per la classificació. Partit ordenat, poques errades i molta efectivitat ofensiva sumat a les constants errades de l’equip local han estat les claus de la victòria igualadina. Una cohesió d’equip com feia temps que esperàvem veure i que desitgem continiun perquè ens donaran molts bons partits. El pròxim partit és dissabte a les 18 h enfront del CV Andorra.

CADET FEMENÍ VERD

Les noies del cadet verd van jugar diumenge passat a Santpedor iniciant la 2a fase de la lliga.
El partit el van resoldre còmodament amb una victòria per 1 a 3. Tot i cedir un set el joc igualadí ha estat superior durant tot el partit, tant en atac com en defensa, destacant els potents serveis de les jugadores igualadines. Dissabte vinent reben a casa el CV Andorra a les 16 h.

CADET FEMENÍ BLAU

Cadet Blau 3-0 Taradell. Partit a casa contra les primeres de grup. Molt bon partit de les nostres on en els 3 sets jugats van estar per davant del marcador amb un bon joc tant ofensiu com defensiu. La concentració ha sigut vital per emportar-se els 3 punts tot i que en el 3r set el Taradell va donar la cara acabant el set 26-24. Bany de realitat que es van emportar les noies del Taradell, que esperaven com a l’anada, emportar-se un partit fàcil. No van caure en la idea que aleshores les noies del Cadet Blau van patinar, fent de la seva caiguda l’alçament de l’au fénix amb més força que mai. Felicitats noies i a seguir en aquesta dinàmica.

JUNIOR MASCULÍ BLAU

El Junior Masculí Blau es va enfrontar el passat diumenge al Junior Masculí Verd també de l’Igualada Vòlei Club. Un partit que enfrontava als dos equips juniors del club. L’equip verd es va imposar des d’un inici tant en seguretat dins la pista com en nivell de joc complicant el partit pels blaus que no van acabar de treure la sang competitiva i van connectar tard acabant amb una derrota 0-3 per l’equip Junior Blau.

INFANTIL MASCULÍ BLAU

L’infantil Masculí de l’Igualada es va enfrontar el passat diumenge al CV Sant Quirze Negre. Tot i acabar amb un marcador 0-3 en contra dels igualadins, el joc es va veure molt més organitzat respecte els partits anteriors, aconseguint un millor control tàctic que va permetre realitzar jugades més elaborades i fer un partit més bonic de veure com a espectador. Tenen per davant un gran recorregut si continuen treballant així de bé.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *