CRÒNIQUES JORNADA 3/4 DES

INFANTIL FEMENÍ VERD

Aquest dissabte passat, les noies de l’Infantil Verd de l’IVC van jugar a casa un partit espectacular contra l’Alpicat. Es va veure un joc ordenat, tranquil i precís on les igualadines va demostrar, un cop més, l’alt nivell que tenen. Partit emocionant on jugadores, entrenadora i públic van gaudir de bon vòlei.

CADET FEMENÍ VERD

El passat dissabte les noies del cadet verd van rebre la visita del CV Andorra.
Partit molt disputat que es va resoldre al cinquè set a favor de les igualadines guanyant per 3 sets a 2.
Les igualadines van mostrar un joc molt ofensiu i ben treballat tot i que van tenir alt i baixos sobretot al primer i tercer set.
Amb aquesta victòria se situen 3es de la classificació.
Per una altra banda, la jugadora del cadet Alba Boix el diumenge va anar al primer entrenament convocat per la Federació Catalana de Voleibol en el qual es troben les jugadores que configuren la selecció catalana.
Ha sortit de l’entrenament molt contenta i amb bones sensacions.

MESTRANS CADET MASCULÍ

Derrota de la tira cadet-juvenil masculina a casa del Terrassa. Tots dos equips van acabar perdent els seus respectius partits per 3-0. Partits molt similars, on l’error més comú van ser les recepcions d’uns sacs molt forts on costava molt aixecar la pilota per poder continuar les jugades. Continuarem treballant en aquest aspecte. Cal dir que després de jugar a Terrassa, la majoria d’aquests jugadors van empalmar per anar fins a Lleida i jugar contra Balàfia a un partit que havia de disputar el júnior, però per manca de jugadors, van defensar els cadets i els juvenils del club. Sabien que anaven a un partit d’allò més complicat per la diferència d’edat i perquè Balàfia té jugadors que estan competint a superlliga 2. Així i tot, van aconseguir arribar fins a 14 punts en dos dels tres sets jugats. Va ser un partit on tots van gaudir molt i una experiència també per l’afició que no va deixar en cap moment d’animar i estar al costat de jugadors i entrenadora. Cal fer una menció especial a la Rocío Montes, entrenadora del juvenil, que després del partit dels seus nois no va dubtar a agafar el cotxe, anar a Lleida amb els nois i posar-se al capdavant del júnior. I després d’acabar a Lleida va haver de córrer fins a Igualada per jugar amb el seu equip, el sènior femení A, on encara va poder jugar dos sets amb les seves companyes i van guanyar un set.

JUVENIL MASCULÍ

El passat dissabte el juvenil masculí va perdre 0-3 davant Terrassa. El partit va començar com era d’esperar, amb un joc molt igualat i els nois més concentrats que últimament, fins que es van quedar encallats en un sac i no van saber rotar. El segon set van tornar a sortir amb la mateixa dinàmica que al primer, i el tercer van donar una mica més, fent un veritable espectacle de vòlei anat punt a punt tota l’estona i acabant amb un parcial de 27-29 que podria haver caigut cap a qualsevol dels dos equips. Animem als jugadors a seguir aquest camí i continuar aprenent, ben segur que els resultats estan a tocar.

JUVENIL FEMENÍ VERD

Cap de setmana complicat per les jugadores juvenils que s’enfrontaven en partit de tornada amb l’Andorra CV. Un Andorra que portaven enrere tot un país a la grada animant i que es va fer notar en els moments amb més intensitat del partit. Set a set les jugadores van anar lluitant tots els punts, però no aconseguien culminar els sets per endur-se la victòria. Tot i això, partit perdut amb un 0-3 al marcador, però amb el cap ben alt, ja que les jugadores de la Igualada Vòlei Club ho van donar tot, però l’equip rival va culminar amb més efectivitat els punts al partit. Tot i la derrota, enhorabona les nostres juvenils que van treure les urpes fins a l’últim punt.

CADET FEMENÍ BLAU.

Sant Celoni 0-3 Cadet Blau. Un partit sense gaire complicació on les nostres van tenir el partit sota de control en tot moment, obtenint la primera plaça. El pròxim partit serà decisiu per continuar mantenint el lideratge. Felicitats noies!!

JUGADORES DEL CLUB ALS ENTRENAMENTS DE LA SELECCIÓ CATALANA

Diumenge passat vam tenir l’orgull que l’Igualada Vòlei Club fos representat per quatre jugadores (2 Cadets i 2 infantils) del club. Les jugadores Mar Calvache, Alba Boix, Marta Alemany i Mar Bardia van assistir als entrenaments de la selecció catalana per viure una gran experiència amb jugadores de tot Catalunya amb molt bones sensacions per totes quatre. Felicitats a totes quatre¡

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *