CRÒNIQUES JORNADA 17/18 DES

INFANTIL FEMENÍ VERD

Aquest diumenge,l’Infantil Verd de l’IVC s’han desplaçat a la pista del Manresa Blanc per disputar un partit decisiu, ja que les manresanes anaven primeres a la classificació i les igualadines, segones. Ha estat un partit llarg, amb jugades espectaculars. Els primers dos sets han tombat a favor de les de casa, el 3r, però se l’han endut les de l’Igualada amb grans serveis de la capitana. El 4t i últim set, l’han guanyat les del Manresa demostrant per què van líders.

Sènior Femení B

CADET FEMENÍ BLAU

Jornada intensa l’última abans de les vacances de Nadal on les líders de la classificació es jugaven la primera posició. Partit sense dubte on les noies del Cadet Femení Blau van començar amb una manca de concentració molt notable fent que les errades fossin en bona part fàcilment evitables. Tot i això, les igualadines es van anar refent i entrant al partit traient el seu millor joc contra un Gironella que no donava una pilota per perduda amb un. Cal felicitar a tot l’equip que està fent uns entrenaments de primera i una primera volta espectacular.

CADET FEMENÍ VERD

Bon partit per finalitzar any de les noies del cadet verd a Manresa, el cuer de la lliga.
El partit va tenir com a clar dominador l’Igualada que es va imposar per un contundent 0 a 3 (11-25, 6-25 i 14-25) tot i les baixes amb què va anar.
Liderades per la lliure Bruna Martínez en defensa van desplegar un bon joc en tots els moments del partit.
Acaben l’any amb un bon balanç, actualment es situen terceres de la classificació.

INFANTIL MASCULÍ

Partit perdut per part dels Igualadins, però a poc a poc es nota l’evolució d’aquest nou equip, que amb un 1-3 demostra una bona estructura de joc, i perdent l’últim set de molt just (21-25).

JUVENIL FEMENÍ VERD

Bon partit del Juvenil Femení Verd que visitava al Manresa el passat cap de setmana. Les juvenils de l’IVC es van desplaçar per disputar la jornada núm. 10 on es preveia un partit tranquil. Res més lluny de la realitat, les Manresanes van rebre l’IVC amb un vòlei de pic i pala on anaven tornant un a un els atacs de les igualadines. Tot i això, i amb marcadors molt ajustats, les juvenils de casa van saber treure un bon partit fruit també del treball dies enrere.

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *