Igualada, Capital del vòlei

Dissabte 27 de maig, 40 equips amb un total de més de 200 jugadors de la categoria aleví de tota Catalunya, es van apropar fins a la capital de l’Anoia per celebrar el final de temporada de la categoria aleví.

La festa del vòlei aleví, va ser organitzada conjuntament entre la federació catalana de voleibol i l’IGUALADA VÒLEI CLUB.

A les 9 del matí, les sis pistes de voleibol muntades en el pavelló de les Comes, gràcies als pares del club que van ajudar en el muntatge inicial de l’esdeveniment,
començava a la festa del vòlei i els participants van poder començar a jugar als seus enfrontaments.

Matinal de voleibol on 3 equips alevins de l’Igualada volei club van poder participar amb un total de 15 jugadores i jugadors i van poder demostrar el gran nivell de formació que tenen aquests jugadors, que l’any que ve, encara seran alevins.

Durant tota la jornada, voluntaris del club, van xiular els partits que en intervals de 10 minuts per partit es van portar a terme fins a les 14:00 del migdia, hora que es van jugar els últims encontres de la jornada.

A la fi de la festa, es van lliurar medalles per a tots els participants, juntament amb una bossa amb regals donats per la Federació catalana de voleibol i entregats per membres de la junta directiva de la federació i pel president de l’ Igualada vòlei club, el Sr. Jesús Montes.

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *