ENCETEM TEMPORADA 23/24

L’Igualada Vòlei Club s’apropa amb passos ferms a una nova etapa apassionant! Nous reptes, nous companys, nous entrenadors, tot per fer d’aquesta temporada la millor temporada.

Amb nous sponsors que anirem informant i donant la benvinguda a la nostra familia.

Treballarem de valent per aconseguir els millors resultats possibles i posar en pràctica tot el talent i la dedicació del nostre club. És el moment de començar a escalfar motors i deixar que la passió pel vòlei ens guiï per cada pilota!

A més, aquest any el nostre sènior masculí competirà a primera nacional, i la il·lusió que ens embarga és inigualable!

Volem contagiar-vos amb l’esperit competitiu, la força i l’energia que ens caracteritza. Cada punt serà una oportunitat per demostrar la nostra determinació i compromís amb el club. Ens enfrontarem als millors equips de la categoria, amb l’objectiu de fer-nos un nom i assolir grans èxits!

Us convidem a seguir-nos a cada partit, a animar-nos sense descans i a formar part d’aquesta gran família que és Igualada Vòlei Club. Junts, farem de cada temporada una experiència inoblidable!

Salut i volei

#Igualadacommai #IgualadaVòleiClub #IgualadaVoleiClub #IVC #Temporada20232024 #PassióPelVòlei #Temporada2324 #GaudeixDelVolei

Facebooktwitterinstagram

Leave Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *